Fisch Scaler haltisztító készlet Andrejszky Zoltán ajánlásával

9 990 Ft
Adóval együtt
Komplett konyhai kiegészítÅkbÅl álló csomag, halpucoló deszkával, filézÅ késsel, késélezÅvel és egy köténnyel
Mennyiség

Ki ne ismerné a Halimádók konyháját Andrejszky Zoltán tolmácsolásában, melynek keretein belül annyi finomabbnál finomabb halétel kerül az asztalra!

Legyen szó harcsapörköltrÅl Bikini módra, vagy éppen rácpontyról, az elsÅ lépés minden esetben a hal elÅkészítése.

Sok esetben problémát okoz a nyálkás hal rögzítése a vágódeszkán, vagy asztalon, amely könnyen kicsúszik a kezünk közül pucolás közben, sérülésveszélyt okozva ezzel. Hogy kényelmesen lepikkelyezhessük a kiválasztott halunkat a szett egyik legfontosabb alkotóeleme az az összecsukható műanyag deszka, melynek csíptetÅje és speciális csúszásgátló felülete stabilan tartja halunkat a művelet során.

A pucolás talán legkardinálisabb eleme egy jó minÅségű filézÅ kés, mely nem csak éles, de megfelelÅ rugalmassággal is rendelkezik ahhoz, hogy könnyedén lefejthessük a húst a csontokról, szálkákról. Természetesen a filézéshez sok gyakorlat is szükségeltetik, de aki szereti a halat, annak ez hamar a kisujjában lesz. Hogy késünk megtartsa élességét a szettben helyet kapott egy élezÅ is, mellyel pillanatok alatt könnyedén vissza tudjuk nyerni pengénk élességét. Ezen felül a biztonságos és kényelmes fogás érdekében biztosítunk egy speciális anyagú kesztyűt is. Ãs hogy adjunk a kinézetre a konyhában is egy Fishlovers Kitchen feliratú kötényt is tartalmaz még az összeállítás.

Ãgy már bátran hozzáláthatunk bármilyen halétel elkészítéséhez, melyek nem csak egészségesek, de kulináris élvezeti értékük is kimagasló!

  • SSL Biztonságos vásárlás SSL Biztonságos vásárlás
  • Kiszállítás 1-3 nap alatt Kiszállítás 1-3 nap alatt
  • 14 nap vásrlási garancia 14 nap vásrlási garancia