Személyes átvétel

Rendelését személyesen is átveheti a nagytétényi Webfishing Center Horgászboltban! A Horgászbolt címe: 1225 Budapest, XXII. kerület Nagytétényi u. 238.

Nyitva tartás: H-Sze: 9:00-18:00; Cs-P: 7:00-18:00; Szo: 7:00-13:00; V: zárva (Téli időszakban - november 1-től március 31-ig - minden nap reggel 9:00-kor nyitunk csak!)

Utánvétes csomagküldés

Webáruházunk igyekszik a legkedvezőbb szállítási feltételeket biztosítani vásárlói részére, így Magyarország területén a Trans-O-Flex futárszolgálattal szállíttatunk. Egy lépést sem kell tenniük, a Trans-O-Flex munkatársai szállítják ki, a megadott címre a megrendelt horgász felszereléseket. A mgrendelt termékek ellenértékét is nekik kell átadni a kiszállításkor.  Az utánvétes szállítási díj Magyarország teljes területén bruttó 1490 Ft, de bruttó 20 000,-Ft feletti megrendelés esetén ezt elengedjük és díjmentesen kiszállítjuk a megrendelését!

Önnek külön díjat nem kell fizetnie a csomagolásért és a törékeny termékek megfelelő kezelésért, mert ezt özletünk magára vállalja.

A fent megadott díjak kizárólag magyarországi szállításra érvényesek, külföldi szállítás esetén minden esetben egyedi díjszabást alkalmazunk.

Csomagküldés átutalás esetén

Előreutalás esetén, a Trans-O-Flex szállítási díjak ugyanúgy alakulhatnak, mint utánvét esetén.

Szállítási határidők

A termékek jelentős része állandóan van készleten. Átlagos esetben a megrendelt termékeket 1-3 munkanap alatt ki tudjuk szállítani, ha erre nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot e nélkül küldjük el vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válasszon. Természetesen Önnek ilyen esetben is csak egy kiszállítási díjat kell fizetnie! Webáruházunk fenntartja magának a jogot, hogy elsősorban az akciós termékek esetén, csak kiskereskedelmi mennyiséget szolgáljon ki!