A 12429471 nyilvátartási számú egyéni vállalkozás (Adószám: 64950147-2-23, Székhely: 6400 Kiskunhalas, Szélmalom u. 20.), úgyis mint a jelen oldal Üzemeltetője tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Horgásztó Kereső Webáruház weboldal, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a weboldal tulajdonosa jogosult!

A weboldal tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni!

A vállalkozó fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A vállalkozó nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a vállalkozó kifejezetten kizárja.

A webaruhaz.horgasztokereso.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a webaruhaz.horgasztokereso.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A webaruhaz.horgasztokereso.hu egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Webáruház üzemeltetője, jogszabályban előírt adatközlés:

Cégnév Egyéni vállalkozás, Nnyilvántartási szám: 12429471
Adószám 64950147-2-23
Székhely 6400 Kiskunhalas, Szélmalom u. 20.
Horgászbolt helye 1225 Budapest, Nagytétényi u. 238.
Elérhetőségek Telefon: +36307342407; E-mail: sales [kukac] horgasztokereso.hu
Tárhely szolgáltató Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság
Kamarai tagság I-Host, 6400 Kiskunhalas, Szélmalom u. 20., +36703360174, iroda [kukac] i-host.hu

Adatvédelem

A Vásárlók adatait kizárólag saját számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk fel. A vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek a szállító cégeknek. A szállító cégek szerződésben nyilatkoznak az adatok bizalmas kezeléséről. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Adatait írásos vagy e-mailben történő kérésre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok – a számlák tőpéldányai –, melyeknek megőrzésére a számvitelről szóló jogszabály kötelez bennünket). Regisztrált felhasználóink a regisztrációjuk során automatikusan elfogadják, hogy e-mail címük bekerül adatbázisunkba, amire alkalmanként reklám anyagot, hírlevelet küldün. Az adatbázisból való törlést bárki, bármikor kérheti, melyet azonnali hatállyal meg is teszünk. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-78136

Az elektronikus szerződéskötés lépései

 1. Regisztráció webáruházunkba. A Felhasználó köteles a regisztráció során a rendszer által kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.
 2. Webáruházunkban a termék megrendelése (fizetési és szállítási lehetőségek kiválasztása).
 3. A Webfishing Center Kkt. a megrendelés megérkezését elektronikus úton haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a Webfishing Center Kkt. illetőleg a Felhasználó számára hozzáférhetővé válik.
 4. A megrendelést követően hét munkanapon belül (ettől eltérő esetben erről tájékoztatjuk) kiszállítjuk a megrendelt termékeket. A kiszállítást a Trans-O-Flex csomagküldő partnerünk végzi. Rendelését mind utánvéttel, mind előreutalással tudja rendezni!
 5. A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar.
 6. A megrendeléssel és visszaigazolással létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Webfishing Center Kkt. nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei

 1. Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök: a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
 2. Ha mégis tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze a Horgásztó kereső webáruház bármely e-mail címén és/vagy telefonszámán! Aki haladéktalanul értesíti a Webfishing Center Kkt.-t. Elérhetőségeinkről a Kapcsolat menüpontban tájékozódhat! Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 1 munkanapon belül is kézbesíthetjük a megrendelt termékeket és akkor a tévedés korrigálására már nincs lehetőség.

Általános Szállítási Feltételek

A jelen Horgász Webáruház kereteiben létrejött vásárlási szándék jelzése (megrendelés) esetén a felek között magyar nyelvű szerződés jön létre. A webáruház a Megrendelő megrendelésének megérkezését a Megrendelő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolja. Amennyiben a visszaigazolás a Megrendelő megrendelésének elküldésétől számított 48 (negyvennyolc) órán belül nem érkezik meg a Megrendelőhöz, a Megrendelő ajánlati kötöttsége megszűnik.

A webáruház a Megrendelés beérkezését követően legkésőbb 30 (harminc) napon belül köteles a szerződés szerinti teljesítésre.

Amennyiben a Megrendelt áru nem áll rendelkezésére, úgy erről a Megrendelőt haladéktalanul tájékoztatja. A Megrendeléseket (szerződéseket) a webáruház elektronikus nyilvántartásában iktatja és archiválja, ezzel biztosítva a szerződés adataihoz való utólagos hozzáférés lehetőségét.

A vásárolt termékek házhozszállítása futárszolgálattal vagy postai úton történik, a szállítás díja a szállító aktuális díjaiból kalkulálható. A webáruház feladata a vásárló tájékoztatása az áru- és szolgáltatásválasztás megkönnyítéséhez, továbbá az áru és a szolgáltatás használatához, az áru fenntartásához szükséges megfelelő ismeretekről, az áru és a szolgáltatás alapvető tulajdonságairól, jellegzetességeiről, az áru és a szolgáltatás minőségéről, áráról, díjáról, valamint az áru használatára vonatkozó utasításokról és használatával járó veszélyekről.

Megrendelőnek a 2005. évi XXV. törvény 6. § (1) alapján Elállási Joga van, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételét követő 14 (tizennégy) napon belül Megrendelő elállhat vásárlási szándékától és Eladó köteles azonnali hatállyal, de legkésőbb 30 (harminc) napon belül a Vételárat visszafizetni! A 30 (harminc) nap attól a pillanattól értendő, amikor a visszaküldött termék igazoltan megérkezik a Webfishing Center Kkt. telephelyére. A termék visszaszállítási költsége a Vevőt terheli, a portóval visszaküldött termékeket nem áll módunkban átvenni!

A webáruház fentartja magának a jogot, hogy - elsősorban az Akciós termékek esetén - csak kiskereskedelmi mennyiséget szolgáljon ki!

Garanciális tájékoztató

A WEBFISHING CENTER Kkt. az általa forgalmazott horgászbotokra és horgászorsókra 1 (egy) év garanciát vállal, az egyéb horgászcikkekre 6 (hat) hónap szavatosságot biztosít. A garanciális javítási igényt a WEBFISHING CENTER Kkt. telephelyén a vételi számla vagy annak másolatának bemutatásával lehet érvényesíteni.

Garanciális javítás (alkatrész csere) akkor kérhető, ha a rendeltetésszerű használat során keletkezett hiba gyártási vagy anyaghibára vezethető vissza. A horgászorsók és horgászbotok garanciális ideje alatt bármilyen beavatkozást, javítást, karbantartást kizárólag csak a WEBFISHING CENTER Kkt. vagy az általa megbízott Szakszerviz (a továbbiakban együttesen: Szakszerviz) végezhet. Botalkatrész vásárlásnál vagy javításnál, ha valamelyik tagot pótolni kell, az eljáró Szakszerviznek szüksége van az egész botra, csak így kerülhető el az esetleges illesztési probléma. Az orsók házának megbontása, a csavarfejek széthajtása a garancia azonnali elvesztését vonja maga után! Az orsók javításához a Szakszerviznek szüksége van az orsó dobjára vagy pótdobjára.

A WEBFISHING CENTER Kkt. szakszervize vállal garancián kívüli és garancia időn túli fizető javításokat is, melynek igénybevételéhez a meghibásodott terméket a WEBFISHING CENTER Kkt. telephelyén kell leadni. Sem garancia időn belül, sem garancia időn túl a portóval visszaküldött terméket NEM áll módunkban átvenni!

Nem minősülnek garanciális hibának a nem anyaghibából származó alábbi meghibásodások:

 • a feeder és picker rezgőspicc törése
 • orsótalptörés, illetve az orsótartó menetének megszakítása
 • gyűrűtalp és gyűrűbetét törése és lakkrepedés
 • rakós bot törése
 • horgászruházat zippzárának meghibásodása, a ruha anyagának kilyukadása
 • a csizmák, mellcsizmák és combcsizmák kilyukadása

A WEBFISHING CENTER Kkt. szakvéleményével kapcsolatban felmerülő vita esetén a vásárló által fogyasztóvédelmi minőségi vizsgálat kérhető, melynek költségét a vizsgálati eredményként jogosnak minősített reklamáció esetén a WEBFISHING CENTER Kkt. megtéríti, továbbá a vizsgálat eredményét elfogadni köteles. Ellenkező esetben ezek a költségek a reklamálót terhelik!

Ha bármi egyéb kérdés felmerülne Önben, jelezze felénk ügyfélszolgálatunkon, ahol is kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Jó böngészést és sikeres horgászatot kíván a Horgásztó Kereső Team!