Áruházunkban számos módon kiegyenlítheti a vásárolt termékek ellenértékét. Fizethet készpénzzel, bankkártyával, utalványokkal és átutalással is!
Használja az Önnek legkedvezőbbet!

Fizetés az üzletben

Üzletünkben fizethet készpénzzel, bankkártyával, Ticket Service utalványokkal, SZÉP kártyával, vagy akár Erzsébet utalvánnyal is.

Fizetés utánvét esetén

Ha nem szeretne eljönni rendeléséért, a csomaghoz utánvéttel juthat hozzá. A teljes összeget a Trans-O-Flex szállítmányozó cég munkatársának kell kifizetnie, aki a pénz átvétele után átadja Önnek a megrendelt termékeket tartalmazó csomagot.
Amennyiben a kézbesítő nem találja Önt otthon a kiszállításkor, a rendeléskor megadott telefonszámon keresni fogja Önt. A másodszori kiszállítás idejét a Tran-O-Flex futárral tudja megbeszélni!

Kiszállítás előtti napon e-mailben értesítjük, melyben küldünk egy hivatkozást is, melyre kattintva nyomon követheti, hogy a rendelt csomag merre jár éppen.
Az utánvétes csomagküldés díja: 1490 Ft vidéken (20.000 Ft - húszezer - forint feletti megrendelés esetén kiszállítási díjat nem számolunk fel!)

Fizetés előreutalás

Átutaláskor ne felejtse el megadni a megrendelés azonosítóját, melyet a megrendelés után e-mailben kap tőlünk!

Fizetés SZÉP kártyával

Áruházunkban mindhárom SZÉP Kártya (K&H, OTP és MKB) használható vásárlásra de csak a szabadidő zsebből van jogunk és lehetőségünk összeget levonni. Önnek nincs más teendője, mint kiválasztani ezt a fizetési módot, a többit kollégáink intézik és legkésőbb 3 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!